Bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
 
 
x
Regisztráció
teljes név:*
felhasználónév:*
jelszó:*
jelszó erősség:
0%
jelszó megerősítése:*
e-mail:*
cím:
telefon:*
Figyelem!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Érvényes e-mailcímet adjon meg, mert ide küldjük az Ön regisztrációjával kapcsolatos és egyéb információkat, üzeneteket.
x
Eladná vagy kiadná?
Partnereink
Segítség
Harai Ingatlan – weboldal a teljesség igényével
A Harai Ingatlan weboldalán kedvére böngészhet, kereshet eladó és kiadó ingatlanaink között. Ingatlanaik típusonként és/vagy településenként kategorizálva vannak, fotókkal (esetenként videókkal is), részletes adatlappal rendelkeznek.
Weboldalunk egyik szolgáltatása a Fogalomtár, ahol összegyűjtjük azokat a kifejezéseket, fogalmakat, amire csak szüksége lehet akár egy építkezés, ingatlan beruházás vagy értékesítés során, és azokat közérthetően megmagyarázzuk.
Az Önök igényeit hivatott kielégíteni az Ingatlanjogi kérdések-menüpontunk is, ahol a regisztrált felhasználók feltehetik jogi kérdéseiket. Az itt feltett és megválaszolt kérdéseket bárki, bármikor megtekintheti, ezzel is próbálunk segíteni minden kedves látogatónknak.
Miért érdemes regisztrálnia a Harai Ingatlan weboldalán?
Mert regisztrációja segítségével egy kattintással jelezheti felénk kapcsolat felvételi szándékát (eladó vagy kiadó ingatlanának közvetítése céljából), érdeklődését a kívánt ingatlan iránt, kedvenceihez adhatja vagy akár árértesítőt állíthat be (részletesebben az Árértesítő című pontban).
Felteheti ingatlanjogi kérdéseit, amire cégünk jogásza rövid időn kielégítő választ ad Önnek.
Regisztráció
A regisztráció ingyenes, egyszerű és gyors. A regisztrációhoz kattintson az oldalon a jobb felső részen található regisztráljon linkre, töltse ki a felugró űrlapot és kattintson az OK gombra. A regisztráció során a következő adatokat kell megadnia:
  • teljes név
  • felhasználónév
  • jelszó
  • e-mailcím
  • telefonszám
A felhasználónévnek egyedinek kell lennie, ezért olyan nevet kell megadnia, ami még nem szerepel az adatbázisunkban.
E-mail címének megadásakor kérjük különösen ügyeljen annak helyességére, mert minden információt az itt megadott címre fogunk Önnek elküldeni.
Jelszavát a biztonság érdekében meg kell erősíteni a regisztrációs űrlapon. Az ott található jelszó erősség mérő, tájékoztató jellegű, semmire nem kötelezi Önt.

A regisztrációról a rendszerünk automatikusan levelet küld a megadott e-mailcímre.

Telefonszámának (és címének - nem kötelező) megadása a szükség esetén (ha eladó vagy kiadó ingatlanának közvetítésével ingatlanirodánkat kívánja megbízni vagy egy, a weboldalunkon található ingatlan iránt érdeklődik), a gyors kapcsolatfelvétel céljából van szükséges.

A regisztráció során magadott adatait a későbbiek folyamán bármikor módosíthatja. Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek csak az Ön által aláírt megállapodás és engedély birtokában adjuk/adhatjuk ki.
Bejelentkezés
Amennyiben már regisztrált weboldalunkon, kattintson az oldal jobb felső részén található Jelentkezzen be linkre, adja meg felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a Belépés gombra.
A bejelentkezést követően Önnek lehetősége nyílik a Harai Ingatlan weboldalán található összes funkció, szolgáltatás igénybe vételére.

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson az Elfelejtette jelszavát? linkre és adja meg e-mailcímét.
Jelszó emlékeztető
Amennyiben nem emlékszik a belépéshez szükséges jelszavára, kattintson az Elfelejtette jelszavát? linkre, adja meg a regisztráció során használt e-mail címét és kattintson a Küldés gombra. A rendszerünk ezután elküldi Önnek, a megadott e-mailcímre jelszavát.
Adatmódosítás
Adatait a bármikor módosíthatja, bejelentkezést követően a weboldal jobb felső részén megjelenő, Személyes adatok menüpontban.
Ne felejtse el kitölteni a jelszó megerősítése mezőt!

Az adatmódosításról a rendszerünk automatikusan levelet küld a megadott e-mailcímre.
Ingatlan keresése a weboldalon
A weboldalon kétféleképpen keresgélhet az ingatlanok között.
Használja a bal oldalsó menüsort. Ott külön bontva találja az eladó, illetve kiadó ingatlanokat. Minden menüpontban zárójelben látja az ott található ingatlanok számát.
A település nevére kattintva, a főbb típusok szerinti kategorizálást, azokon belül pedig részletes besorolásokat találja.
A megfelelő besorolásra kattintva megjelennek az érintett ingatlanok.

Az oldal középső részén található keresőben lehetősége van, az ingatlan típus és a település néven felül ár szerint is keresni, minimum és/vagy maximum ár megadásával.

A pontosabb találatok érdekében használja a részletes keresőt!

A részletes kereső használatához először válassza ki a listából a megfelelő ingatlan típust, majd kattintson a részletes kereső gombra.
Ezután a kiválasztott ingatlan típustól függően megjelennek a további szűrési lehetőségek.

Csak a megjelölt értékek alapján szűkiti a kereső a találatokat, azt a mezőt, ahol nem jelölt meg értéket, figyelmen kívűl hagyja.
A CTRL vagy a SHIFT gomb nyomva tartása mellett több értéket is megjelölhet egy mezőben.
Ingatlan adatlapjának megtekintése
A kiválasztott ingatlan adatlapját a részletek linkre (A Legújabb és Legnézettebb ingatlanok listájában a Tovább linkre kattintva.) kattintva tekintheti meg.

Az adatlapokon az ingatlan azonosítója, fotói, szöveges leírása és adatlapja (specifikációja) látható.

Az ingatlan fotóinak lapozásához kattintson a kép alatt található nyilakra, a kép nagyításához pedig kattintson a képre. A kép nagyítása után is lehetősége van a képek lapozására, a billentyűzet bal/jobb nyilak segítségével.

ÉRDEKEL gomb
Amennyiben érdeklődik egy ingatlan iránt, úgy regisztrációt és bejelentkezést követően kattintson az adott ingatlan adatlapján található ÉRDEKEL gombra. Ilyen esetben a rendszer elküldi számunkra az Ön elérhetőségét (a regisztráció során megadott telefonszámát) és az ingatlan azonosítóját, amire hivatkozva felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 
Adatlap nyomtatása gomb
Az ingatlan adatlapjának nyomtatásához kattintson az Adatlap nyomtatása gombra. A rendszer egy PDF formátumú fájlt generál az ingatlan adataiból, amit Ön megnyithat vagy letölthet.

A dokumentum (fájl) megnyitásához Adobe Reader szoftver szükséges.
A szoftver letöltéséhez kattintson IDE!
 
Hozzáadás a kedvencekhez gomb
Önnek lehetősége van hozzáadni kedvenc ingatlanai listájához a weboldalunkon található ingatlanokat. Ehhez regisztráljon és jelentkezzen be az oldalunkra.
A bejelentkezést követően az oldal bal felső részén, a Személyes adatok menüpont mellett található Kedvencek linkre kattintva láthatja kedvenc ingatlanainak listáját.
 
Olcsóbban szeretné? gomb
Ha felkeltette egy ingatlan az érdeklődését, de sokallja az árat, kattintson a gombra és tegyen egy ajánlatot. Amennyiben az Ön által tett ajánlat elfogadható, kollégáink kapocsolatba lépnek Önnel. A funkció használatához regisztráció és bejelentkezés szükséges.
hirdetés
Legújabb ingatlanok:
 
Dunakeszi
panellakás
24.490.000 Ft
Tovább
 
Fót
külterületi ház
19.900.000 Ft
Tovább
 
Mogyoród
családi ház
45.000.000 Ft
Tovább
 
Dunakeszi
ikerház
84.900.000 Ft
Tovább
 
Veresegyház
családi ház
62.900.000 Ft
Tovább
Legnézettebb ingatlanok:
 
Fót
családi ház
149.000.000 Ft
Tovább
 
Fót
külterületi ház
5.300.000 Ft
Tovább
 
Fót
üdülőövezeti telek
8.500.000 Ft
Tovább
 
Fót
kastély
125.000.000 Ft
Tovább
 
Fót
külterületi ház
115.000.000 Ft
Tovább
Eladná vagy kiadná?
A funkció használatához kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon az oldalunkra!

x