Jövőképünk

Harai ingatlan, a legjobb választás

Jövőképünk

A Harai Ingatlan Franchise 2019.októberétől 10 irodával indult. Több mint 25 éves ingatlanpiaci működésünk alatt megéltünk már számos hullámhegyet és völgyet.  

Célunk az, hogy mindig talpon maradjunk szorosan követve az árak, trendek változását.  

Megpróbálunk bevezetni egy olyan új módszert az ingatlanértékesítésben, ami még nincs jelen Magyarországon, megpróbálunk minél szorosabb kapcsolatot kialakítani eladóink és vevőink között. Meg kell értetnünk mindenkivel, hogy ingatlant eladni -legyen akár szárnyaló piac, vagy recesszió- mindig lehet, csupán alkalmazkodnunk kell az árakhoz és a piaci viszonyokhoz. 

  

A 2009-es válság a hazai ingatlan-piacot is érintette, sok ingatlan közvetítő iroda zárta be kapuit, ők azok voltak, akik nem tudták megértetni ügyfeleikkel, hogy árat kell csökkenteniük, vagy más módon, másoknak kell ingatlanaikat kínálni. 

  

Mi 2019 végén egy csúcson lévő ingatlan piacon próbálunk elindulni, de fel vagyunk készülve arra is, ha ez a piac esetleg lassul, vagy visszaesik. Vannak terveink. Szeretnénk bővülni, tárgyalásokat folytatunk osztrák, német partnerekkel, akik felismerték, hogy az Európában egyedülállóan biztonságos Magyarország ingatlanaiba jó befektetni, így franchise hálózatunk reményeink szerint megindulhat Európa felé.