Karrier

Ingatlanértékesítő - Irodavezető - Franchise iroda tulajdonos

Nálunk a Harai Ingatlan csapatánál egyszerűen és érthetően próbáljuk elérni leendő munkatársainkat. Természetesen mi is fontosnak tartjuk a kötelező szabályok betartását az etikai kódex alapos elsajátítását és alkalmazását minden leendő munkatársunknak. Cégünk szlogene az INGATLANKÖZVETÍTÉS-MÁSKÉPP azonban már a munkatárs választásban is megkülönböztet minket a piac más szereplőitől.

Mi elsősorban a minőségi referenseket keressük és neveljük ki a már működő irodáinkban segítve őket, hogy minél előbb érjenek el komoly sikereket, eladásokat akár úgy, hogy kézen fogva vezetjük a kollegát az első néhány üzletkötésig.

Mi nem a hideg hívásokat várjuk el a csapattagjainktól, hanem a cég jó híre miatt kapott megbízásokat osztjuk el úgy az irodáink között, hogy a siker ne maradjon el. Az iroda vezetők- ha látják az újonnan érkező referensen az igyekezetet – olyan gyorsan eladható ingatlannal bízzák még az újoncokat, hogy minél gyorsabban érezzék meg a siker ízét, a csapatmunka szellemét.

Mi NEM kérjük az új referensektől az azonnali kötelező ingatlan behozatalt, hanem kész portfóliót ajánlunk nekik, amivel ha jól sáfárkodnak, akkor később sok behozatalt is hoz számukra.

Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon alacsony azok száma, akik csalódnak az ingatlan közvetítői szakmában és tovább állnak. Jelenlegi rendszerünk is arra épül, hogy a referensekből előbb-utóbb irodavezetők váljanak, aztán pedig hosszú távon -ha ők is úgy akarják – saját franchise irodát nyissanak.

Kedves Leendő Harai Ingatlan Referensek!

Kész portfólióval is várjuk Önöket csapatunkban! Hagyjuk a hideg hívásokat, kezdjük a munkát minél előbb!!

Harai Tamás