Lajos, az ingatlanos

Harai ingatlan, a legjobb választás

Végre megérkezett Lajos

Ingatlanügynök, referens, ingatlanközvetítő, értékesítő és még sorolhatnánk tovább. Cégünk kicsit körbenézett a hazai piacon és összerakta azt a figurát, akivel sokszor találkozhat az, aki lakását, házát rábízza egy ellenőrizhetetlen, levakarhatatlan, rámenős fickóra egy LAJOSRA az INGATLANOSRA!

Tíz filmet forgattunk(ebből eddig 6 került a honlapra) az egyik legnépszerűbb színészünkkel, aki egy sikeres filmsorozatban már játszott ingatlanközvetítőt. Most „Torrente” bőrébe bújva nyomul és piócaként tapad az ingatlantulajdonosokra bombázva őket jobbnál jobb ajánlataival.

Persze az ajtó a filmben mindig becsukódik előtte, de legyünk őszinték sokan Önök közül már beengedtek ilyen ingatlanost a magánszférájukba.

Nos, mi a Harai Ingatlanirodáknál azon dolgozunk, hogy meggyőzzük Önöket arról, hogy lehet MÁSKÉPP is ingatlant közvetíteni!

Jó szórakozást a kéthetente megjelenő kisfilmjeinkhez!

Werkfotóink Lajosról

Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos Lajos az ingatlanos

Dzsigólajos - Lajos az ingatlanos, a szakma két balkeze

Turmix - Lajos az ingatlanos, a szakma két balkeze

Mr. 10% - Lajos az ingatlanos, a szakma két balkeze

Lajos és a gyerekek - Lajos az ingatlanos, a szakma két balkeze

Eladó a háza? - Lajos az ingatlanos, a szakma két balkeze

Lajos szöszmösz maciban domborít!